söndag 19 juni 2011

Grillad sparris och tomatsallad med västerbottenostcreme


Sparris är ju så underbart så här års och kan varieras på så många sätt. Släng i grönsaker efter tycke och smak i ett foliepaket på grillen. Suveränt enkelt och trevligt att servera...
4 portioner
1 knippe sparris
12 coctailtomater
½ zucchini
1 msk olivolja
flingsalt
peppar

Västerbottenostcreme
1 dl riven västerbottenost
1 dl creme fraiche
1 dl kesella
flingsalt
peppar

Skär sparris i mindre bitar. Koka ett par minuter. Skär zucchinin i skivor och därefter i halvor. Fördela grönsakerna i foliepaket. Ringla över olivolja och strö över salt och peppar. Förslut paketen väl. Grilla ca 10 min. Servera med västerbottenostcreme och en grillad köttbit eller fisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar