Superenkel och god kycklingrätt.... Tyvärr inte uppskattad av barnen men jag gillade den skarpt.
6 portioner:
900 kr kycklingfilé
250 gr körsbärstomater
1 zucchini
4 msk olivolja
1,5 msk vitvinsvinäger
0,5 dl vatten
2 vitlöksklyftor
1,5 tsk salt
1,5 krm svartpeppar
100 g riven parmesanost
torkad rosmarin
Blanda olja, vinäger och vatten. Pressa i vitlök och blanda ner ca 1 tsk rosmarin. Tillsätt den rivna parmesanosten. Skär kycklingen i mindre bitar och lägg i smord ugnsform. Dela tomaterna och zucchinin i mindre bitar och fördela över kycklingen i formen. Fördela oströran över. Grädda i 225 gradig varm ugn i 25-30 min. Servera med ris och sallad.
900 kr kycklingfilé
250 gr körsbärstomater
1 zucchini
4 msk olivolja
1,5 msk vitvinsvinäger
0,5 dl vatten
2 vitlöksklyftor
1,5 tsk salt
1,5 krm svartpeppar
100 g riven parmesanost
torkad rosmarin
Blanda olja, vinäger och vatten. Pressa i vitlök och blanda ner ca 1 tsk rosmarin. Tillsätt den rivna parmesanosten. Skär kycklingen i mindre bitar och lägg i smord ugnsform. Dela tomaterna och zucchinin i mindre bitar och fördela över kycklingen i formen. Fördela oströran över. Grädda i 225 gradig varm ugn i 25-30 min. Servera med ris och sallad.
Sweet Potato, Aubergine & Tahini Salad
9 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar