1 portion
1 st kycklingfilé
3 st soltorkde tomater i olja
1 st vitlöksklyfta
1 knippe färsk basilika
1 dl grädde
1 nypa grönsaksbuljong (pulver alt en bit av tärning)
riven parmesanost
bandpasta
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör. Tillsätt tomater, vitlök, grädde ochbuljongpulver. Sjud kycklingen tills den är genomstekt. Koka pastan i saltat vatten. Häll pastasåsen över pastan och toppa med färsk basilika och riven ost.
1 st kycklingfilé
3 st soltorkde tomater i olja
1 st vitlöksklyfta
1 knippe färsk basilika
1 dl grädde
1 nypa grönsaksbuljong (pulver alt en bit av tärning)
riven parmesanost
bandpasta
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör. Tillsätt tomater, vitlök, grädde ochbuljongpulver. Sjud kycklingen tills den är genomstekt. Koka pastan i saltat vatten. Häll pastasåsen över pastan och toppa med färsk basilika och riven ost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar