Det här ska bli min receptbank och min inspirationssida till matlagning, bakning och allt som köket har att erbjuda. Jag har alltid samlat recept och älskat att bläddra i kokböcker, matlagningstidningar och framförallt testa nya recept. Nu vill jag spara mina idéer för framtida bruk så att guldklimparna inte faller i glömska. Jag hoppas mina recept och mina idéer kan inspirera även Dig i ditt kök.
onsdag 9 oktober 2019
Lax på bädd av spenat och parmesanost
4 portioner
4 laxfiléer
150 g bladspenat
150 g parmesanost
2 dl matlagningsgrädde
8-10 körsbärstomater
salt och peppar
Ugn 200 grader. Fördela spenaten i smord ugnsfast form. Placera laxen och halvor av tomaterna på spenaten. Häll över grädden och krydda med salt och peppar. Riv över parmesanosten. Grädda i ugn i ca 20 min. Servera med pressad potatis, ris eller matvete.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar